Vznáším se ve tmě
úplně sama
tak ztracená
a opuštěná
jediná
vzpomínka
o mě nezavadí.
Bojím se ale
nikdo
mi nepodá ruku
na záchranu
jsem pro všechny
pouhopouhá
loutka
tělo bez duše.
Jsem anděl
který padl
ztratil křídla
nemluvím
utíkám před lidmi
ztracena
v samotě
v nekonečnu.