Poslední Padající Kapka
Anotace: Naděje ukrytá hluboko v mých pocitech? Možná. Sama nevím...
Čekajíc na dvě křídla
Aby mohla vzlétnout
Sedí na konci světa
Nemůže se pohnout
Hledí na temné moře
Jenž zakrylo slunce
Však vidí stále hořet
Zhaslý plamen svíce
Poslední padající kapka
Co dopadla na hladinu
Z jejích očí spadla ta kapka
Jenž utvořila hlubinu
Vůně soli stále je
Schovaná ve vlnách
Nikdo neví, co je jen
Pravda skrytá ve snách
Skutečnost je nevinná
Nebo ne? Řekni mi
Vše kolem mne ubíhá
Pod mými dlaněmi
Poslední padající kapka
Co dopadla na hladinu
Z jejích očí spadla ta kapka
Jenž utvořila hlubinu
Kde najdu ten pravý svět
O němž stále snívám
Jeví se mi jako květ
Jehož vůní vnímám
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
Komentáře (0)