Natálka
Anotace: Bohužel máme na světe rasisty těžkého kalibru,ale to ne jen oni jsou bezcitní
skla rozbít
rozmlátit kamenem
benzín rotlít
a pak
sežehnout plamenem?
jsme předce lidi
bílý žlutí
nebo cikkáni
ale zabíjet
když se nebrání?
mozky mají asi na dračky
zabít nebo alespoň zlámat
kosti
jenom chlast a pak rvačky
přátelé s tímhle pryč
z naší společnosti.
vždyť nejsme ve válce
tak na provaz jím podobní
ať není žádná podobná Natálce
žádné bití nebo pálení
v ohni.
Komentáře (0)