Při bouřce ne
Kreslím ti na tělo
zakázané obrazy
Špičkou jazyka koruny stromů
Zapovězené v ráji
V těch větvích zlomím svět
Na dvě dutá pírka
Škubnu teď
Až tě zabolím,pověz nenajdou nás
V mezeře mezi zavoláním
Domovníků samozvaných
Bohů
Jsme jen ve dvou kouscích
Sami Tak tencí,že jablkem promyslíme
Tunel pro únik
Do našich těl špičkou jazyka
Koruny stromů
Polámané
Přečteno 449x
Tipy 4
Poslední tipující: saroko, Princezna.Smutněnka, pejrak
Komentáře (7)
Komentujících (7)