ve formě
mám uplně zajmavej stav
co nedá se popsat ani slovy
mám větší náboj než má dav
však uvnitř s minimem zloby
ale zároven mám chut všechno zrušit
je to zajmavý co mi v hlavě bují
řikám ti že nemůžeš tušit
co vzknikne v hlavě mojí
sem asi fuckt ujetej
a nebo vlastně nevim
ted sem jen moc nalitej
až se tomu divim
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)