Dávné příběhy
Tisíce starých příběhů
veze loď pohádková.
A tam, daleko od břehu
je pod hladinu schová.
Moře je na břeh vyplaví
až přijde jejich čas.
Potom je lidem vypráví.
Snad osloví i vás.
Vždyť v sobě lásku skrývají,
tiše z nich moře šumí,
ledová srdce roztají
a slovům porozumí.
Přečteno 308x
Tipy 23
Poslední tipující: labuť, tato22, hašlerka, la loba, CULIKATÁ, Antares, Skalsky Pavel, Juan Francesco de Faro, Kapka, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)