Vánoční
Anotace: Budou tady co by (párkrát) dup
Vánoční
Probíhaj svátky klidu a míru,
nikdo by nechtěl přijít o ně,
s manželkou po sobě pliveme síru,
vedle se dětičky rvou jako koně.
Stromek byl nakonec k uhašení
mámě však pořád kost v krku trčí,
vhodnější řešení asi není,
autem se k doktoru rychle frčí.
Ten může dědovi i ruku sešít,
jak ráno smolně kuchal rybu,
za rok se budeme opět těšit,
Vánoce u nás nemaj chybu …
Přečteno 476x
Tipy 12
Poslední tipující: BARBYE, Špáďa, Zasr. romantik, divoska_jaja, hloubavá, Actafool, tato22, Fanosh
Komentáře (1)
Komentujících (1)