Anotace: Všechno je jinak...
Teprve nyní - slepá -
vidím přátelské hlasy
Teprve nyní - hluchá -
slyším smysl Tvé krásy
asi to byl záměr, ale já být na tvém místě, tak to přehodím...neštymuje to pak se zbytkem básně ;-)
...myslím to vidím a slyším ;-)
13.02.2006 23:10:00 | no
ctes mi myslenky.. to je rachot
dokonaly..dokonalost sama
tesim se na dalsi pociny, budou-li nejake,
vypln prazdno do okoli rozhledy a sejmi z hrebu sve psaci potreby...prosim
09.02.2006 19:04:00 | dead-head