Daleká
Anotace: V kruhu přátel se člověk může cítit velice vzdáleně
Daleká...
Až do výšek stromů,
kde zpívají ptáci.
Aspoň by měli.
I přes plachtu z igelitu,
i přes černý neopren
cítím vlhko na duši.
A v dáli jde babička s nůší.
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: voslík, Maryje...
Komentáře (1)
Komentujících (1)