Nestačí jen o lkaskavosti psát, tu člověk musí v srdci cítit tak, jak ty moc hezky píšeš, opatruj se.
19.08.2011 11:32:00 | carodejka
"mezi větou tečka"
otazníky neslábnou,
a tak do kolečka
kroky Tvé vedou cestami,
emoce nijak nevadnou,
jen pod jinými vestami
slov
dýchají svůj den...
Bez puchýřů cestu Tvému srdci přeji... ;-)
(vanilkovočokoládová na Míráku dnes byla fakt fajn :-D)
03.08.2011 14:44:00 | Levandule
Dneska po práci jsem si zrovna jednu vanilkovou dal..a jak hned zlepšila celý den! Stejně jako tvá duchovní báseň večer :-)
03.08.2011 00:18:00 | Chancer
Nepotřebuji chrámy ani složité filozofie. Můj mozek a mé srdce jsou mými chrámy, mou filosofií je laskavost.
Dalajláma
Posílala jsem to dneska už jednou..jedné skvostné dámě :) a teď i Tobě Peťo...osvícení na odstřel :)....to mě rozesmálo....jsi laskavý..víš to?....ST!!
..a mimochodem kapky na těle ..kerky a kamenné sochy..moc povedené....:)hezky ťapej pa!!
02.08.2011 16:50:00 | Noc17