Navracení
Navracení
Jsem okupantem opevnění
které je prasklé z nánosu
bahna, jenž navozili lidé
z prostředků kajícnosti.
Jsem kajícník nad
svímy pocity v religiozitě
a neštěstí provázející
temnotou života.
Jsem obecný pranýř
do kterého vsouváte
pocity zemřelého básníka
v kopce snů.
Jsem odrůda poety,
jenž zapomenutý
je v diktatuře literatury....
Komentáře (0)