Sítě zapomenutých

Sítě zapomenutých

Anotace: Odpovědi, předcházející otázkám, na něž teprve přijde řada.

Zapleteni do nových sítí
Pavučin historie zatracení,
Pod pokrývkou skutečného žití
Podvodem přivedeni k vykoupení

Netázající se na odpověď
Skrytou v otázce ticha,
Neočekávající zpověď
Od zapovězeného mnicha

Uvedeni do rozpaků
Pro neexistenci svého provinění,
Rozpolceni ze zázraků,
S nimiž neměli žádná dočinění

Nehledající nové zámky
Proslulé zapomenutými klíčníky,
Nežadonící o důkazové známky,
Že nikdy nešlo o viníky

Netušeně přehlédnuti,
Procítěně zapomenuti
A nově vyhledáni
V době, kdy klame všechno zdání
Pro svou pravdivost.
Autor Denael, 02.08.2011
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, James Libustka, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí