NECHÁM SI TĚ ZDÁT
NECHÁM SI TĚ ZDÁT
Nechám si tě zdát
když půlnoc stíny roztančí
jak uléháš mi na kabát
jako střídka v koláči
tak sladká a bezbranná
a tvý kolena promáčí
můj klín...
Když půlnoc láme stín
a noční můry začnou z hůry
hrát svůj menuet
nebudu se ptát, chci nevědět
co tě vedlo k dveřím mým
prostě jen tak
nechám si tě zdát...
Přečteno 382x
Tipy 20
Poslední tipující: Bambulka, jitka.svobodova, Lady L, J sh' T r' k, hanele m., James Libustka, hašlerka, Mbonita, Linzerka, divoska_jaja, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)