Pět minut radosti
Anotace: ... prach z klávesnice oprášit, protáhnout prsty, nádech a první krok vpřed ...
slunce v očích
probouzí
ospalou
Touhu
úsměv je vstupenkou
do
země
Zapovězené
vzdálené vrcholky rozkoše
mění
blízkost
mezi
Námi
zakletí démoni smyslnosti
oblékají
sváteční
Kabát
tanec náhlých myšlenek
rozehrává
symfonii
Otazníků
lento
allegretto
pianissimo
feroce
Sforzando
a do zahrady němého pokušení
přitančil
okamžik
Radosti ...
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)