Věčný koloběh
Anotace: "něco" si tančí klávesnicí
Otevřít starou ránu
obvazem ovinout ji
nakapat dezinfekci
a zasténat z plných plic
Krom starých vzpomínek
batoh nových snů
v ruce hůl
a ve tváři letmý úsměv
Na bitevním poli
minulost vysmívá se naději
nelítostná dvojhra
prokletých soupeřů
Lucifer čekajíc
na svou tanečnici
krátí si chvíle
řadou polapených duší
Naděje padá k zemi
minulost výská radostí
přeprala družku
zase zvítězila
Ač smutek místo ratolesti
slza křísí pohřbené
v pekle se tančí
a v nebi
se
rodí
naděje
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Mbonita, malá slečna
Komentáře (0)