A na dlani...
Anotace: Hle, jakou metlou nebe trestá zášť! Skrz lásku zahubilo vaši radost... [Shakespeare William]
Ztrácím sebekontrolu,
když řídím ten svůj život...
A na dlani,
mám kousek ledu...
To proto,
abych si vzpomněla...
Čím mám,
obalené svoje srdce..
A ve změti,
pavučin...
Hledám,
tisíce malých kopretin...
Tenkrát,
jsme spávali....
V jejich náručí,
a vzájemně se doplňovali...
Potom jsme pili,
a propili se až ke dnu....
A naše černé duše,
vzdychaly po dalším a dalším chlastu...
Smál jsi se,
když mi tekla ze rtů krev...
A brečel jsi,
když jsem k ránu odcházela domů...
Není to lehké,
viď?
Být na druhé koleji,
a přát si, aby všechno bylo jinak....
Přečteno 357x
Tipy 26
Poslední tipující: casla, Víla, Rezkaaa, Maryje..., labuť, Zasr. romantik, ECHO PARAZIT, hašlerka, Fanosh, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)