smutek
Nechci a nebudu se smát,
proč se to všechno muselo stát?
Jsem tak moc sama v tom velkém světě
smutnější ženu nenajdete.
Srdce už nemám,hlava mě bolí,
nikdo už o mě vůbec nestojí.
Nevím,co bude dál.
Jak se zachovám?
Opravdu nevím,jak to překonám.
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: kasparoza, jitka.svobodova, CULIKATÁ, malá slečna, Petbab, hatlapatla
Komentáře (3)
Komentujících (3)