Jako ten svlačec...
Jako ten svlačec
kolem planěk starých plotů
v opuštěných zahradách
kde nikdo jablka už netrhá
a přesto to tam voní
tou zvláštní kouzelnou vůní
obtočená jsem kolem života
Kořeny hluboko v zemi
nechává se plenit
a přesto je co závidět...
Přečteno 356x
Tipy 12
Poslední tipující: NikitaNikaT., René Vulkán, šuměnka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, malá slečna, Petbab, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)