Čas žene tě do kouta
vůbec na nic nečeká
ubíhá ti krátká doba
doba to je šílená
na to aby sis všechno
mohl v čas uvědomit
nesmýš myslet na to
co by si mohl zkazit
Tak se rozhodni hned
zítřek teprve ukáže
jestli to byl krok vpřed
nebo tu bude špatně
nebyl čas na přemejšlení
byla to střelba od boku
tak kde hledat odůvodnění
že si zvolil tuto variantu
Bez velkých myšlenek
udělej vážný rozhodnutí
nemysli na svůj zítřek
čas na to prostě není