FOFR
***
Rychle
Běží strom
kořeny zakopává
listy ševelí
čekáš až ovine vše co v sobě máš
Stojíš vrostlá do hroudy
vítr má plášť korouhví
úpony zadrhává hlas
pecka plodu trouchniví
Má však ještě čas
padne kmen vyžilý
živý se rozptýlí
vyraší zeleň … z nás
Omotá výhonky
polaská tvář
rumělkou rozzáří stáří
tělo si vezme si
Na oltáři … ďas
Sorry
***
Přečteno 389x
Tipy 41
Poslední tipující: s.e.n, hloubavá, René Vulkán, páááááááá, zenge, Azure angel, isisleo, Maryje..., PIPSQUEAK, Veselý Drak, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)