Rodina
Někdy
když mě popadne ta trocha
melancholie či co
Musím myslet na
miliardy svých
nenarozených bratříčků
a
sestřiček
kteří uschli na něčích prostěradlech
pupících
nebo byli nemilosrdně spolknuti
a záhy vykrknuti
Je mi líto
že tu nesedíme spolu
Parta pomatenců ze stejných varlat
Tenhle přípitek patří vám
mí drazí příbuzní
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Trauma, James Libustka, Elisha, Romana Šamanka Ladyloba, Rezkaaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)