A ŽIVOT BĚŽÍ, VÁŽENÍ
Anotace: Nic moc, ale víc, než nic
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Stále nic se neděje
i když zloděj volá:
„chyťte zloděje!“
To je pravda holá
Náledí vystřídají závěje
než se kdokoliv naděje -
vánoce!
Šťastné snad i veselé
Přijde jaro, s ním kurděje
zimní spánek, jarní únava
Žít s Bohem nebo bez Boha
stále stejná námaha
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, tato22, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)