Svítání
Mám ráda svítání.
Říkej ta slova tiše se mnou.
Slyšíš, jak krásně cinkají?
Jsou ještě cítit ranní mlhou
a zlatým sluncem jež se ukazuje
v celé své záři za kopcem.
Z těch slov se rodí nový den.
Mám ráda svítání.
To slovo brány otevírá.
Brány světla a poznání.
Je v něm láska, naděje i víra.
Přečteno 330x
Tipy 22
Poslední tipující: hloubavá, vodnař, Gabrielle, James Libustka, Antares, labuť, tato22, ECHO PARAZIT, la loba, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)