Láskou ztrápený
Anotace: ... inspiraci, touze věčné
Láskou ztrápený srdeční sval
k tangu zas´po letech příjemně zval.
Proč nechat si tanec jenom tak vzít,
proč jeho pozvání nepřijmout a jít ?
Je lepší o lásce jen tak si snít ?
Co takhle uchopit šanci a mít ?
Otevři bránu zakletých bolestí,
štěstí si skrze ně cestičku proklestí ...
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Donne, CULIKATÁ
Komentáře (0)