Dva životy
Anotace: .. jako led
Sbírka:
Symboly
Mám dva životy!
Jeden žiji
a druhý sním.
Cením si své samoty?
Či jen ladně hniji,
či tlím díky vlastním lžím?
Mám dva životy!
Jeden hořký jak turecká káva
a druhý sladší než včelí med.
Jdou na mne mrákoty!
Nejsem holka hravá
jen dívka chladná jako led.
Přečteno 290x
Tipy 12
Poslední tipující: khantengri, Kamil Princ, Mbonita, CULIKATÁ, Linzerka, Elyona, Donne, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)