NEBOJ
Omlouvám se
utrhl jsem si víc nebe
pro sebe než jsem chtěl
omlouvám se
že dotýkat
jsem se tě směl
nebudu ti lhát
plakal jsem
ano plakal jsem
jako malé dítě
velký silný chlap
schoulený ve své intimitě
omlouvám se za slunce
nevím
proč vyšlo dřív
omlouvám se květinám na louce
nevím
proč trhal jsem je
než dala jsi mi svůj slib
nebudu ti lhát
neumím tě mít rád
protože tě miluji tak
že mé srdce ten tlak
už nevydrží
a vytryskne
jako ohňostroj plný světel
neboj
mé city už tě víc nezdrží
a potichounku odkráčí
do všech pekel.
Přečteno 324x
Tipy 42
Poslední tipující: Jin&Jang, PANGÁSIUS, Emmelia, Maryje..., Juan Francesco de Faro, Lorraine, hatlapatla, labuť, CULIKATÁ, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)