Radlická
Anotace: Chvilka čekání na Radlické v Praze, v parku u kaple sv.Jana Nepomuckého. Snaha o zachycení reality. 05.08.2011
Moderní budovy v dolině stojící,
okolo stromy co chytají smog,
všude tu kolem je mrtvolno...
v záplavě zeleně do očí bijící.
Vedle nich kaplička svatá tu stojí,
naproti mohyla - na ní je pán,
zlato z něj třpytí se do okolí,
pod ním je psáno Nepomucký Jan
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)