Trest

Trest

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Už dávno to není
jako dřív
těch chvílí
kdy bývali jsme spolu
je zatraceně málo
snad je to za trest
jako trest
za můj malý hřích
který jsem možná
ani nespáchala
asi zbytečně
jsem doufala
že se nic nezmění
ale od té doby
se toho až moc stalo
...
Necháváš mě tu
ale bez snů nejde snít
a já jsem rozpolcená
rozervaná
a nedokážu myšlenky
své spojit
v jednu
...
Autor TedelyBear, 05.08.2011
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, strašidýlko-střapatý, Lexisa, Boudicca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ne moc básnické, ale takové vláčné ...

05.08.2011 21:25:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel