Anotace: jen dvě písmena. Bohužel si tuhle báseň už nemůže přečíst.
Sbírka: Osobnosti
Pavlí, mám taky právě jednu rozečtenou a jsem z té tragédie úplně vedle, vždycky jsem si (bez závisti) říkala, takhle bych chtěla umět psát.. a rozum mi nebere, že už nic dalšího pro mě, pro nás nenapíše..
Viděla jsem ji v červnu na Náměstí Svobody na pódiu v porotě při divadelním karnevalu, tak vtipnou a živou.. S.M.
15.08.2011 12:28:00 | jita.1965