Anotace: Totální deprese, vyčerpání, chci odejít a už se nevrátit. Připadá mi, že za všechno můžu, protože každý na mě všechno hází. Prostě konec.
Sbírka: Mé půlnoční chvilky 2.
Až k Tobě má slova dorazí,
nevím, jestli Tě dorazí.
Tu je máš: "Rezkooo, vydrž!"
Chce to však koňskou výdrž!
08.08.2011 23:07:00 | Špáďa
Děkuji :) To ale nebyl problém ze strany rodičů, to sem psala jako další dílek do celku. Myslela sem, že budu utíkat někam pryč dokud nepadnu :) Díky za podporu, už je to dobrý :)
05.08.2011 23:29:00 | Rezkaaa
Přidávám se k Párkovi,všichni jsme si mysleli v tvém věku,že nám rodiče nerozumí,vše se změní k lepšímu,vydrž.Ano piš dál básně.Nikdy nejsi sama.Ahoj.
05.08.2011 23:19:00 | Donne
nejhorší věk jest tvůj a porozumění rodiču v nedohlednu,tohle prožíval každý a prožívat vždycky bude,je to tak na světě zakodovaný,tak nezoufej,hlavu vzhůru,brzy se vše srovná,zatím piš básně.
05.08.2011 22:49:00 | ECHO PARAZIT