Něco o životě
Anotace: Pár čerstvých blbinek.
Život hravý
Podívej se, už se šeří,
nejvyšší čas na večeři.
Pak jsme k změně dospěli,
hrajeme si v posteli.
Tohle nechtěla
Vykropil jsem kapličku,
moji milé z lásky.
Vzala na mě paličku,
trhala si vlásky.
Prý jsem chybu udělal,
co nám plány zhatí.
Na děcko jsem zadělal,
hloupí za to platí.
Výkupné
Unesli mi ženu,
grázlové najatí.
Za určitou cenu,
zase mi ji vrátí.
Víc vám chci zaplatit,
žití je teď krásné.
Nechci ji však vrátit,
doufám, je to jasné.
Přečteno 398x
Tipy 52
Poslední tipující: snupicek, Azure angel, NikitaNikaT., hatlapatla, isisleo, la loba, s.e.n, Jožin z Moravy, Maryje..., šuměnka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)