Za mnou chodí každý den do práce starý pán,děti se na něj vykašlali synovec ho připravil o byt,pán byl dříve textilní inženýr žil prací,výtvarničil,chodí v obleku s kravatou,bohužel je skoro slepý a nemá nikoho...stále je optimistický,obchází galerie,zajímá se o dění a já ho mám strašně ráda,povídáme si a často mi říká že mě sice moc nevidí ale poznal by mě mezi milionem podle smíchu...
09.08.2011 14:39:00 | la loba
Za mnou chodí každý den do práce starý pán,děti se na něj vykašlali synovec ho připravil o byt,pán byl dříve textilní inženýr žil prací,výtvarničil,chodí v obleku s kravatou,bohužel je skoro slepý a nemá nikoho...stále je optimistický,obchází galerie,zajímá se o dění a já ho mám strašně ráda,povídáme si a často mi říká že mě sice moc nevidí ale poznal by mě mezi milionem podle smíchu...
09.08.2011 14:38:00 | la loba