večerem sněná
Anotace: jenom myšlenka, pohnutí
až setmí se a hory zčernají
odím se do hvězdného jasu
konečky prstů jeho tvář němě zkoumají
umdlené oči vidí za víčky jeho čirou krásu
než dotekem zří mé vyznání
obklopen nočním hávem
rozplynut v nastalém svítání
odpouští polibkem a sněžným ránem
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)