Červenec...
Anotace: někdy jsme živi jen z těch vzpomínek...
Červenec,
a na začátku něho jedna sebevražda....
A na konci,
jedny narozeniny...
Tenkrát ti bylo,
24....
A já slavila,
18....
A v polštáři,
plných slz....
Nalezla jsem,
svojí dospělost...
Když viděla jsem,
tvoje tělo naposled...
Bylo zahaleno černým pytlem,
a mnou proběhlo sebepoznání...
Ke hvězdám,
promlouval jsi tiše,
A do našich srdcí,
stejně tak....
Pro lásku,
málo bojoval,
A smrti se vydal,
se vztyčenou hlavou....
Víš, že život,
je paradox....
A někdy napíše,
pěkně hnusný scénář...
Přečteno 313x
Tipy 23
Poslední tipující: nedám si. díky, Emmelia, Maryje..., Rezkaaa, casla, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, la loba, Gabrielle, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)