živote, hudbo, létat
Anotace: vemte mě sebou vemte mě k sobě dělejte co chcete chci se dostat výš
kytara
ty a já
já a tvoje basa
a ty.
já sama
já sama poslouchám
já sama umírám
až moc dokonalé
tak tiché
tak hlasité
tak pomalé
tak rychlé
tak plné
tak takové zvuky
a hrají mi hlavou
hrají mi hrudí
hrají mi v prstech
hrají mi ve vlasech
chci vstát
chci létat
chci milovat
chci umírat
chci utíkat
chci se potápět
dolů, dolů, dolů
tak prosím
prosím
tak měj mě rád
a dělej co chceš
ať fouká vítr
a vezme mě s sebou
ať mě potopí vodopád
ať létám
já chci létat!
a chci všechno zažít
chci toho být plná
chci se odpoutat
chci padat
nezastavuj to
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, Danger
Komentáře (2)
Komentujících (2)