Jen trochu pozadu
Jen trochu pozadu,
Ve tvých polibcích a obětech
Jak ptáče co vypadlo z hnízda
I mě došel příliš brzy dech
A snad se mi to jen zdá…
Jen trochu pozadu,
Ve všem a v ničem podstatný
Jako bych ztratil sám sebe
Zkouším se najít ty buď vrátný
A otevři tomu kdo klepe.
Jen trochu pozadu,
V tolika snech tolik promarněných dní
Snad příliš dlouze jsem pochyboval
O trochu víc a déle než ostatní
Až jsem se stal kým jsem se stal
Odpusť
Přečteno 423x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Viva La Roma, slečna.závist
Komentáře (0)