Vlaštovky
Vlaštovky odletěly
zbyla jen prázdná hnízda
napůl rozbořená
a pocit čehosi
co mělo zůstat
a odletělo s nimi
možná pod křídly schovaly
něhu léta a sluneční třpyt
možná, jen chlad a zimu
možná je taky jednou uvidíš
letět na nebi v dál
tak pamatuj, že nikdy nezůstanou
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: Liška76, Lota, CULIKATÁ, Gabrielle, James Libustka, Bambulka
Komentáře (2)
Komentujících (2)