Proud myšlenek
Kráčím po schodišti dolů
Lucerny prstem zhasínám
Lidstvo je jako stádo volů
Do špatného světa usínám
Do záře hvězd upřu pohled
Kamínky do tvaru srdce poskládám
Andělé a Démoni nad námi mají dohled
Sám sebe o cosi okrádám
Potichu vejdu do sklepení
Zapálím svíčku za všechny padlé
V Bibli se mluví o zjevení
Místo lásky jsou jen růže zvadlé
Nakonec pohltí mé nitro prázdnota
Přátelství mění se za drobnou minci
Vzácná je dnes čest, pomoci ochota
Lidé se rvou jak bestie v psinci
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka, labuť, E.T.Jane, nejsembásník, Bambulka
Komentáře (2)
Komentujících (2)