Duša
Anotace: Pokus.. Tahle básnička je psaná s mým slovenským kamarádem, každý píše řádek, posuďte sami jak tenhle pokus dopadl a jestli se vám československá básnička líbí...prosím o komentáře...
Sbírka:
Zdanlivo nepojiteľné
Do střípků na kusy
rozbité duše
snažím sa hľadieť
skrz beznádej
cítím své srdce
jak v synkopách tluče
a každý úder
je dalšie znamenie
…
Když ze střepů zbývá mi
jen obnažená víra
stále však neviem
v čo a koho....
na povrch dere se
má vnitřní síla
a strácam prehľad
o tom čo sa so mnou deje
...
dlaněmi posbírám
naděj co nikdy neumírá
a ak aj áno
tak ževraj posledná
potichu spočítám
čas co mi zbývá
a čo mám za sebou
akoby nikdy nebolo
...
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, labuť, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Boudicca, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)