Topíš se v
představách všedního žití
a vlna za vlnou
myseľ tvoju morí
žiješ jen z pocitů
co u srdce Tě chytí
a v nádej splanie
a v nádej horí....
…
když neprojdeš tmou
nemůžeš světlo vidět
a nie že nie
tma každý večer príde
za slzy bolesti
mohl by ses stydět
no nemusíš slnko
aj tak opäť víde...
…