Hele haha s panem pravým je hezky všude:-)a to i když není dovča ale někdy je pan pravý schovaný v panu levém a to dá práci ho z té ulitky dostat...:-)
09.08.2011 11:11:00 | la loba
jo, díky všem! Už se chystám s baťohem po českých lesích a než to přijde, tak obrazím vinárny v Praze :D Není to ideální, ale pookřeju :)
09.08.2011 09:15:00 | E.T.Jane
Něco takového prožila letos i kamarádka ... a tak říkám, raději dva dny někde u lesa ve stanu, ale s tím Panem Pravým:-)
08.08.2011 15:25:00 | Zefi