mé srdce zkamení
Anotace: tak se někdy cítím..docela naštvaně
Když jsem dlouho sama,
mé srdce zkamení.
Pak nemám lidi ráda,
ten cit se zatemní.
Jinak to nejde..
Zjišťuji, že jen pár lidí
z těch nejbližších
mi doopravdy chybí
v časech nejtěžších
snad já jim taky..
a všichni ti ostatní
mají mne za mrtvou
jen když něco chtějí
tak pak se mi ozvou
jak smutné...
proto k lidem ztrácím cit
když pro ně nejsem nic
pro co trochu stojí za to žít
jsem rub a ne líc
možná ani to ne...
pak ráda bych se změnila
v ledovou královničku
nikoho k sobě nepustila
a skončila tu písničku
o přátelství...
ale neumím to
bohužel či bohudík..?
kdo ví...
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Doradan, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)