Kam,kam chceš ještě růst
Anotace: kam,kam chceš ještě růst/J.Hora/
Mrtvé myšlenky prochodily krajinu
z hříchu vstane jak z popela
proč tisící proměnu
jen krajina se rozprostřela
marnost úst
Uvadá květina hroutí se naděje
ticho je hranice všednosti
proč? slova co spaluje
své příští marnosti
nemůžou srůst
Bez dechu svého mládí, dýchá a žije
prosí lháře, blázny, samotáře
vteřina studu ,kapka beznaděje
vzpomínka co nemá tváře
jen věčný půst
Líbej, ta lživá ústa, křič do krajiny
jsi slovo bez jména
možná jsou ústa bez odměny
"O cesto šílená"
"Kam chceš ještě růst.
Přečteno 238x
Tipy 22
Poslední tipující: Actafool, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., hatlapatla, Linzerka, Juan Francesco de Faro, Hazentla, labuť, hloubavá, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)