Cinkající
Z pouličních lamp
Světlo do ticha zní
Jako o sebe cinkající
Kuličky.
Hrají mi ukolébavku,
Přivolávají něžné sny.
Vypráví na dobrou noc pohádku,
Tak krásně to vše zní.
Probuzení do tmy náhlé,
Zahrne mě strachem.
"Cinkrlátka" ohluchnou a
Spustí se burácení dešťových
Kapek.
Z postele nevstávám,
Opět cítím ten těžký kámen
V hrudi.
Já už se Samotě vzdávám,
Svině, zase prudí.
Přečteno 424x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Zasr. romantik, Azure angel, James Libustka, Gabrielle, ECHO PARAZIT, nejsembásník, la loba, Květka Š., Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)