Nejsi živý

Nejsi živý

Anotace: ...

Proč jen bránit skálu pevnou?
Proč si každý den na slávu hrát?
Proč si kupuješ trávu levnou?
Když skočíš u stejných vrat

Ukaž chrabře svoji sílu
vždyť už nejsi malý smrad
pober onu zlatou žílu
víš, že nemusíš se bát

Mlč, ty pomstychtivý
jež ses slovům trpkým bránil
a každému se stranil

Ach, ty hlupáku nevznětlivý
nevíš, co jsi ztratil
vždyť nejsi ani živý
Autor Hmota, 09.08.2011
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel