Neuvěřitelná informace pro knihkupce i knihovnice
všem ublíženým ženám velká rána
jejich oblíbená spolubojovnice / spisovatelka červené knihovny
byla svým psychopatem ubodána!
(A jen tak mezi náma „literárníma velikánama”)
Až teď může aspirovat se svou šťávou literárního balastu
na velké biografické drama
Ona psala a on jí to vydával – z domáciho násilí business
„Tak teď je to jistě velký trhák” konstatuje zákaznice
trhák z trhu stažen – firma ztratila svého bosse
se ztrátou způsobilosti majitele / čtenářko má drahá…
majitele manžela a vraha –