Anotace: Ani nevím, ale myslím, že někdy člověk musí šlápnout vedle, aby věděl, že jinak mu to šlape celkem dobře..
Řéká se, že někdy potřeba od každého kousek.. tak já nevím, zdali bych už tedy neměla být také tou mrchou.... ??? ST!*** Tvé dílko se mně líbí.
10.08.2011 20:35:00 | NikitaNikaT.
dobře napsané!!! Hlavně závěrečné části básně :)
09.08.2011 19:50:00 | xoxoxo
líbí se mi jak sou ty tvoje básně takové upřímné od podlahy,z ničím se nepáráš.
09.08.2011 16:06:00 | ECHO PARAZIT