když člověk poklekne
nabídne srdce v dlaních
na nich leží
jeho život k ochutnání..
k přijímání...
27.08.2011 21:44:00 | Mbonita
Od slunce ku měsíci, někteří lidé i ve dne potřebují svíci, by nesešli z té správne cesty a misky co udělali z pěstí zatnout nemuseli aby bránit se čím vůbec měli neb srdce na dlani je strašně zranitelné ...
17.08.2011 13:41:00 | kasparoza
opráším starou Flexaretu
s dvakrát exponovaným filmem
v nezvyklém chvění po těle
k zvěčnění něhy kočičího hřbetu
v pohybu co nepřítulném
ocit se v rohu postele
***
J.
10.08.2011 09:27:00 | j.c.
Jako když korálky koulí se po dlani
v duši mé uvázlo Tvé něžné vnímání
Básní
09.08.2011 22:57:00 | labuť
... básnické dúo excelente ;-)... safra, ženské, jste vážně úžasné ;-))
líbí ...
09.08.2011 22:01:00 | Bambulka