Cemotip
Poznávám
každý okamžik
každou vteřinu
každej krok
každej střih minulosti
slova příštích okamžiků
slyším
a hltám pivo
chlastám
okamžik ten
od kohokoliv.
A ticho rozdávám...
Kdo by ušel
byť jen jedinej to krok
od poznaného prchlivce
do neznáma?
Pitomec...
Přečteno 437x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, spare, divoska_jaja, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)