Zpomal
Za přestupky proti soužití
nejvyšší možné sazby
utínat letité vazby
v předvečer zkažené svatby
v alkoholem ztopeném vyžití
motanice životní osy
tančíme v kapkách často bosy
a nejbližší rádce kosí
s tvrdostí bez kompromisu
objímám místo tebe záchodovou mísu
Přečteno 435x
Tipy 8
Poslední tipující: hloubavá, hašlerka, NikitaNikaT., E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)